UA-39701676-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

R.O.N. Music & More heeft naast de jarenlange bekendheid in het verzorgen van muziek met de drive in show op alle soorten feesten, nu ook alle mogelijkheden in verhuur. 

 

 

Licht en geluid, een opvallende witte drive in show, maar ook spectaculair vuurwerk voor binnen. Zeer opvallend om te gebruiken bij speciale momenten, zoals een openingsdans.

 

Ron Vergeer is de dj en de organisator van R.O.N. Music & More. Hij verzorgt de muziek op vele feesten in onze regio: bruiloften, verjaardagen, disco feesten en de kermis, maar ook op vele andere locaties. Door succesvolle uitbreidingen is dit bedrijf gegroeid met meerdere DJ’s en drive in shows. Shows die met, maar ook zonder DJ gehuurd kunnen worden.

 

Witte DJ Booth

Het nieuwste witte disco meubel heeft een strak vormgegeven design en vormt een eyecatcher met de LED verlichtte pilaren en moving heads voor de licht effecten. Deze set wordt in meerdere uitvoeringen verhuurd. Op de website worden veel foto’s en ideeën gegeven.

 

Vuurwerk huren
De leukste effecten op een feest worden gezet met binnen vuurwerk. Metershoge vuurwerkfonteinen , zoals bij de grote concerten, geheel veilig (het is geen vuur), maar wel de opvalwaarde. Dit bijzondere item voor tijdens het vieren van jullie droom bruiloft, kan je bij R.O.N. Music&More gewoon huren.

 

verhuur en dj service mail: ron@music-and-more.nl

 

.